نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ برگزار شد

hakeem_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۲۶ - ۱۳:۵۸
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ، روز یکشنبه، ۲۴ شوال با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن درباره دوسیه‌ها، مکاتیب و موضوعات مختلف جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده، بحث و گفتگو صورت گرفت.

هیأت مذکور درباره ۵۰۰ جریب زمین تحت اجاره یک شخص در ولسوالی چمتال فیصله کرد که ریاست زراعت، تیم کادستر و ولسوالی مربوطه ساحه را نشانه‌گذاری کرده و آن را به اجاره دار اصلی آن تسلیم کنند و زمین‌های اطراف آن را نیز به اجاره دهند.

هیأت همچنان فیصله کرد که به منظور تفکیک زمین‌های اهالی قریه ورشو ولسوالی بلخ با۱۰۰۰ جریب زمین امارتی در این ساحه روز آینده به این ولسوالی سفر کنند.

هیأت مذکور برخی عرایض و موضوعات را بررسی کرده و فیصله کرد که مطابق موضوع از عارضین، ادارات مربوطه و جوانب مقابل معلومات مطالبه گردد و برخی موضوعات دیگر نیز تعقیب گردد. همچنان در مورد برخی اسناد دست داشته هیأت فیصله شد که اسناد مذکور در ساحات مربوطه آن تطبیق گردد.

مسوولین و نمایندگان کارته های سخی آباد و فیض آباد در ارتباط به استرداد موازی ۳۰ جریب زمین ساحه سبز واقع سخی آباد با اسناد دست داشته شان نیز تحت جلب قرار گرفتند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۵۸
Background image

برنامه آموزشی برای شماری از وکلای مدافع در ننگرهار برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنجشنبه، ۹ رمضان برنامه آموزشی یک روزه را برای وکلای مدافع این ولایت به منظور ارتقای ظرفیت آن‌ها برگزار کرد.

این برنامه در هماهنگی با محکمه استیناف. . .

BACK TO NEWS