نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ برگزار شد

hakeem_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۲۶ - ۱۳:۵۸
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ، روز یکشنبه، ۲۴ شوال با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن درباره دوسیه‌ها، مکاتیب و موضوعات مختلف جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده، بحث و گفتگو صورت گرفت.

هیأت مذکور درباره ۵۰۰ جریب زمین تحت اجاره یک شخص در ولسوالی چمتال فیصله کرد که ریاست زراعت، تیم کادستر و ولسوالی مربوطه ساحه را نشانه‌گذاری کرده و آن را به اجاره دار اصلی آن تسلیم کنند و زمین‌های اطراف آن را نیز به اجاره دهند.

هیأت همچنان فیصله کرد که به منظور تفکیک زمین‌های اهالی قریه ورشو ولسوالی بلخ با۱۰۰۰ جریب زمین امارتی در این ساحه روز آینده به این ولسوالی سفر کنند.

هیأت مذکور برخی عرایض و موضوعات را بررسی کرده و فیصله کرد که مطابق موضوع از عارضین، ادارات مربوطه و جوانب مقابل معلومات مطالبه گردد و برخی موضوعات دیگر نیز تعقیب گردد. همچنان در مورد برخی اسناد دست داشته هیأت فیصله شد که اسناد مذکور در ساحات مربوطه آن تطبیق گردد.

مسوولین و نمایندگان کارته های سخی آباد و فیض آباد در ارتباط به استرداد موازی ۳۰ جریب زمین ساحه سبز واقع سخی آباد با اسناد دست داشته شان نیز تحت جلب قرار گرفتند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS