آگاهی مطبوعاتی در باره اقدامات وزارت عدلیه در راستای مبارزه با ویروس کووید19 در مراکز اصلاح و تربیت اطفال

waheed
یکشنبه ۱۳۹۹/۱/۲۴ - ۱۴:۲۳

24 حمل 1399

کابل-افغانستان: وزارت عدلیه به منظور مبارزه با ویروس کووید19 در مراکز اصلاح و تربیت اطفال، اقدامات مفیدی را تاکنون انجام داده‌است.

این وزارت از آغاز گسترش ویروس کووید19 در کشور، تاکنون سه بار مواد لازم بهداشتی را که شامل ماسک، دستکش و مایع ضد عفونی می‌شود، برای کودکان مراکز اصلاح توزیع نموده و اتاق‌های این کودکان را دواپاشی کرده‌است. در کنار این، زمینه دیدار و گفتگوی حضوری خانواده‌ها با کودکان شان را تا بهبود کامل وضع به استثنای برخی موارد مهم، قطع نموده‌است.

قابل ذکر است که وزارت عدلیه متعهد به نگهداری و تربیت سالم کودکان مراکز اصلاح می‌باشد. این وزارت با توجه به مسؤلیت و امکانات خویش در راستای پیشگیری از انتقال و گسترش ویروس کرونا در میان کودکان محجوز از هیچ نوع تلاش ممکن دریغ نمی‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت پکتیکا امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت پکتیکا  روز دوشنبه، ۵جمادی‌الأولی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۲۰ تن از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.
در این برنامه مسؤولان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۱:۴۷
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه و شماری از عریضه نویسان در ولایت بغلان برگزار شد

 مسؤولان ریاست عدلیه ولایت بغلان روز دوشنبه، ۵ جمادی الأولی با شماری از عریضه نویسان این ولایت در مقر ریاست مذکور نشست هماهنگی برگزار کردند.
مسؤولان در این نشست تاکید نمودند که عریضه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۱:۳۵
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت نیمروز

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز شنبه، ۳ جمادی‌الأولی به ریاست مولوی عبدالوارث خلیل، رئیس عدلیه  و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
در این نشست، رئیس عدلیه. . .

BACK TO NEWS