پایان سیمینار چهار روزه آمرین و کارمندان ریاست‌های عدلیه ولایات زون جنوب

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۲ - ۱۱:۵۰
.

سیمینار چهار روزه که از طرف ریاست منابع بشری وزارت عدلیه امارت اسلامی برای آمرین و کارمندان ریاست‌های عدلیه ولایات زون جنوب برگزار گردیده بود، روز چهارشنبه،۷ ربیع الثانی با توزیع تصدیق نامه ها به اشتراک کنندگان این سیمینار به پایان رسید.

در محفلی که به همین مناسبت در تالار کنفرانس های ریاست عدلیه ولایت پکتیا برگزار گردیده بود، مولوی محمد رییس محمدی، رییس عدلیه این ولایت پیرامون موضوع صحبت نموده و برگزاری چنین برنامه‌ها را در راستای ارتقای ظرفیت اداری و مسلکی کارمندان مفید ارزیابی نمود. وی ابراز امیدواری نمود که اشتراک کنندگان از اندوخته هایشان در این سیمینار، استفاده اعظمی نمایند.

در ادامه این محفل، مفتی احمد ضیا، آمر ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت عدلیه از اشتراک کنندگان این سیمینار تشکری نمود از اینکه با شوق و اخلاص در این برنامه اشتراک نمودند.  

در سیمینار یاد شده، آمرین و کارمندان مسلکی و اداری ریاست های عدلیه ولایات خوست، پکتیا، پکتیکا و غزنی، اشتراک نموده بودند.

در این سیمینار در بخش اداری موضوعاتی چون معرفی وزارت عدلیه، اساسات اداره و مدیریت، مراسلات اداری و پلان گذاری و در بخش مسلکی، اصول نامه اداری واصول نامه حقوقی تدریس گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۲:۱۳
Background image

تثبیت و تشخیص بیش از ۳ صد جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز شنبه، ۹ شعبان با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست دوسیه‌های حدود دو صد و نود هشت (۲۹۸) جریب زمین در ساحه نغمه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۲:۸
Background image

بررسی بیش از ۱۴۱۶ جریب زمین امارتی در ولایت میدان وردک

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت میدان وردک روز یکشنبه، ۱۰ شعبان با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی درباره دوسیه بیش از یک هزار و چهار صد و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۱:۳۵
Background image

تثبیت حدود ۲۲ جریب زمین امارتی در ولایت غور

  نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت غور روز یکشنبه، ۱۰ شعبان با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی درباره حدود بیست و دو (۲۲) جریب زمین در قریه جوی. . .

BACK TO NEWS