دفتر اتحادیه صرفان در ولایت ننگرهار مسدود شد

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۰ - ۱۰:۴۸
.

مسوولان آمریت انسجام ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز سه شنبه، ۱۹ ذوالقعده دفتر اتحادیه صرافان مربوط به این ولایت را بنابر فعالیت غیر قانونی مسدود کرد.

مسوولان آمریت انسجام ریاست عدلیه ولایت ننگرهار در زمینه اخذ جواز قانونی و فعالیت قانونی به مسوولان اتحادیه مذکور توصیه های لازم نمود.

قابل یاد آوری است که وزارت عدلیه از تمام اتحادیه‌ها و بنیاد‌های خیریه در کشور تقاضا می‌کند که مطابق به اساسنامه‌ها و اصول فعالیت نمایند و از فعالیت غیرقانونی خود داری کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۵:۳۵
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با مسؤولان شماری از شفاخانه‌های خصوصی برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در نشستی با شماری از مسؤولان شفاخانه‌های خصوصی دیدار کرد و در مورد موضوعات مختلف با آنان صحبت کرد.

در این نشست که روز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۴:۴
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا روز چهارشنبه، ۱۸ شوال به ریاست مولوی فاتح الله فاتح، رئیس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور در مقر این ریاست برگزار شد.
در این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۳:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی ریاست عدلیه با شماری از مسئولین دفاتر رهنمای معاملات ولایت لغمان

 نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه ولایت لغمان و شماری از مسئولین دفاتر رهنمای معاملات این ولایت روز سه‌شنبه، ۱۷ شوال با حضور مولوی عبدالستار حماس، رئیس عدلیه و مسئولین دفاتر رهنمای معاملات. . .

BACK TO NEWS