رییس ارتباط خارجه وزارت عدلیه با رییس بخش حاکمیت قانون یوناما دیدار کرد

waheed
شنبه ۱۴۰۱/۱/۶ - ۱۴:۳۹
.

مولوی محمد شریف جهادیار، رییس ارتباط خارجه وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان، روز چهارشنبه، 3 حمل 1401 با خانم مونیکا مارتینز، رییس بخش حاکمیت قانون یوناما و هیأت همراه شان در دفتر کار خود دیدار و گفتگو کرد.

این نشست به منظور تقویت همکاری میان دفتر یوناما و وزارت عدلیه و معرفی متخصصین و کارشناسان جهت شریک نمودن تجارب میان دو نهاد برگزار شده بود.

720

خانم مونیکا مارتینز با اشاره به تمدید ماموریت یوناما در افغانستان از ادامه همکاری‌های این نهاد اطمینان داده گفت که ما خواهان ادامه همکاری ها با وزارت عدلیه می باشیم. وی وعده داد که یوناما در بخش قانون‌گذاری، مساعدت‌های حقوقی و ارتقای ظرفیت کارمندان وزارت عدلیه را کمک و همکاری تخنیکی خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۴۷
Background image

دستاوردهای وزارت عدلیه و کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» ارائه شد

 مهم‌ترین دستاوردهای وزارت عدلیه در بخش‌های قانون‌گذاری، دفاع از دارایی‌های عامه، وکالت دفاع و مساعدت‌‌های حقوقی رایگان و دستاوردهای کمیسیون جلوگیری از غصب زمین طی سال ۱۴۴۷ هجری قمری،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۵:۵۵
Background image

کار اعمار ترمیم‌گاه وسایط وزارت عدلیه در حال تکمیل شدن است

 وزارت عدلیه امارت اسلامی یک باب ورکشاپ و ترمیم‌گاه وسایط نقلیه در محوطه این وزارت ساخته که کار ساخت و ساز آن در حال تکمیل شدن است.
این ورکشاپ به منظور سهولت در امور ترمیم تجهیزات وسایط. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۷
Background image

وزیر عدلیه امارت اسلامی با شماری از تحلیلگران مسایل سیاسی کشور دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی افغانستان روز چهارشنبه، ۷ صفرالمظفر در دفتر کارش با شماری از تحلیلگران مسایل سیاسی کشور دیدار کرده و با آنان درباره. . .

BACK TO NEWS