10 شهروند خارجی تابعیت افغانستان را کسب کردند

waheed
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۱ - ۱۲:۵۴
.

در شش ماه نخست سال مالی 1400، هفت شهروند خارجی درخواست کسب تابعیت افغانستان را کرده‌اند و پرونده‌های کسب تابعیت 10 شهروند خارجی از سوی وزارت عدلیه نهایی گردیده که شامل پرونده‌های امسال و سال گذشته می‌باشد.

این 10 تن، شهروندان کشورهای مختلف جهان اند که با نهایی شدن پرونده‌های کسب تابعیت شان توسط وزارت عدلیه و صدور فرمان از سوی مقام عالی ریاست جمهوری، رسماً تابعیت افغانستان را دریافت کرده‌اند.

پرونده‌های متقاضیان کسب تابعیت پس از بررسی در کمیسیون بررسی امور ترک تابعیت و کسب تابعیت به طی مراحل گذاشته شده و با نهایی شدن 10 پرونده، تنها 3 پرونده کسب تابعیت تحت کار وزارت عدلیه قرار دارد و به زودی نهایی خواهد شد.

از طرفی هم، در این مدت 102 تن از شهروندان افغانستان به دلیل کسب تابعیت کشورهای دومی، درخواست ترک تابعیت افغانستان را کرده اند.

وزارت عدلیه پرونده‌های ترک تابعیت این افراد را پس از بررسی در کمیسیون مربوطه، به طی مراحل گذاشته است. در شش ماه اول سال مالی جاری، 178 پرونده ترک تابعیت شامل پرونده‌های امسال و سال گذشته نهایی گردیده و پس از تصویب کابینه، از طرف مقام عالی ریاست جمهوری منظور شده است.

عمده‌ترین دلیل ترک تابعیت افغانستان، قوانین و مقررات شماری از کشورهایی است که اتباع افغانستان در آن زندگی می‌کنند و می‌خواهند تابعیت همان کشور را کسب کنند. این شمار کشورها، اعطای تابعیت به شهروندان خارجی را مشروط به لغو تابعیت قبلی شان کرده است و متقاضیان نمی‌توانند همزمان تابعیت دو کشور را داشته باشند.

قابل یادآوری است که روند طی مراحل پرونده‌های ترک تابعیت و کسب تابعیت به دلیل ارسال پرونده‌ها به ادارات امنیتی، وزارت مالیه و اداره ثبت احوال نفوس به منظور اطمینان از عدم مسوولیت جرمی، مالی و تثبیت هویت، نسبتاً طولانی می‌شود.

ما از ادارات مربوط خواهشمندیم که در راستای طی مراحل سریع این پرونده‌ها با وزارت عدلیه همکاری نمایند تا سبب سرگردانی درخواست کنندگان نگردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS