هیأت تخنیکی ولایت میدان وردک از برخی ساحات در این ولایت بازدید کرد

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۴ - ۱۲:۳۴
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت میدان وردک طی دو روز گذشته به ولسوالی‌های مرکز بهسود و حصه اول بهسود رفته و در راستای بررسی زمین‌های تحت دعوا در این ولسوالی‌ها اقدامات عملی انجام داد.

هیأت مذکور با اعضای کمیته جلوگیری از غصب زمین در ولسوالی‌های مذکور و مسوولین محلی آنها دیدار کرد. در این دیدار درباره تقویت فعالیت‌ها در راستای جلوگیری از غصب زمین گفتگو صورت گرفت.

این هیأت ساحه دشت لادو مربوط ولسوالی مرکز بهسود را بررسی کرد. ساحه مذکور که از قبل در ارگان‌های عدلی و قضایی تحت دعوا بود، ۳۲ جریب وانمود شده بود و بعد از بررسی مشخص شد که این ساحه ۱۹۸.۹۳ جریب زمین را شامل می‌شود. در حال حاضر بالای تمام ساحه دشت مذکور که شامل ۳۹۳۰.۲۳۵ جریب زمین می‌شود، دعوا جریان دارد.

هیأت تخنیکی همچنین به قریه یورد ولسوالی حصه اول بهسود رفته و از غصب زمین در این قریه جلوگیری نمود و هدایت تا متصرفین به ولسوالی جلب شده، اسناد و معلومات شان به هیأت تخنیکی ارسال گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS