تثبیت و تشخیص بیش از ۱۷۴۹۱ جریب زمین امارتی در ولایت سرپل

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۲:۶
.

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سرپل روز سه‌شنبه، ۱۲ شعبان با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
هیئت تخنیکی در این نشست دوسیه‌های حدود هفده هزار و چهار صد و نود و یک (۱۷۴۹۱) جریب ساحات سنگ‌توده ولایت سرپل را مورد بررسی قرار داد و در نتیجه ساحات مذکور را امارتی تثبیت و تشخیص کرد.
هیئت فیصله کرد که دوسیه‌های ساحات مذکور به منظور فیصله نهایی به کمیسیون مرکزی ارسال گردد.
در این نشست همچنان برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط به زمین‌های غصب شده در ساحات مختلف ولایت سرپل مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در مورد آن تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۲:۶
Background image

تثبیت و تشخیص بیش از ۱۷۴۹۱ جریب زمین امارتی در ولایت سرپل

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سرپل روز سه‌شنبه، ۱۲ شعبان با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
هیئت تخنیکی در این نشست دوسیه‌های حدود هفده هزار و چهار صد و نود و یک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۵:۲۱
Background image

نظارت و بررسی از ۹ دارالوکاله در ولایت ننگرهار

هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز سه‌شنبه، ۱۲ شعبان ۹ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال‌آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۵:۱۵
Background image

برای ۸ تن از متصدیان دفاتر رهنمای معاملات در ننگرهار برنامه آموزشی برگزار شد

ریاست عدلیه ننگرهار برای ۸ تن از متصدیان دفاتر رهنمای معاملات ولسوالی چپرهار برنامه آموزشی یک روزه را برگزار کرد.
در این برنامه که روز ‌سه شنبه، ۱۲ شعبان در مقر ریاست عدلیه برگزار شد،. . .

BACK TO NEWS