بیش از ۸۱۰۰ جریب زمین در ولایت لغمان امارتی تثبیت شد

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۴/۱ - ۸:۵۶
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت لغمان روز چهارشنبه، ۳ ذوالحجه به ساحات مختلف ولسوالی قرغه‌یی این ولایت رفته و هزاران جریب زمین امارتی را در این ولسوالی تثبیت و تشخیص کرد.

این هیأت به ساحات عزیزخان کَس و لوگرلام ولسوالی قرغه‌یی رفته و ۷ جریب و ۱۷ بسوه زمین مدیریت ارزاق به نام گدام سنگی را که بعضی مردم بالای آن ادعای مالکیت داشتند، با تطبیق نقشه کادستر امارتی تثبیت کرد.

این هیأت همچنین در ساحه لوگرلام تثبیت کرد که حدود ۸۰۰ جریب زمین در کنار دریا توسط اشخاص و افراد تصرف شده است. هیأت مذکور در رابطه به بررسی و تشخیص امارتی یا شخصی بودن این ساحه هدایات لازم صادر کرد.

هیأت تخنیکی همچنین به ساحات درگی و میرعالی‌خیل مربوط منطقه پنج پای رفته و با بررسی این ساحات، ۸۱۵۲.۳۵ جریب زمین را امارتی تثبیت کرد. این هیأت همچنین با بزرگان ساحات مذکور نشست برگزار کرده و به آنان تاکید کرد که در میدان‌های امارتی حق تصرفات جدید را ندارند. هیأت مذکور به ساحه پیر بابا نیز رفته و منازعه باشندگان محل بر سر یک هدیره را بررسی نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۹
Background image

۲۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۷ رمضان حدود ۲۴ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۲
Background image

۲ دارالوکاله به دلیل برخی از فعالیت‌های غیر قانونی در ولایت قندوز مسدود گردید

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز سه‌شنبه، ۷ رمضان ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۴۴
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌دوشنبه، ۶ رمضان ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را. . .

BACK TO NEWS