برای ۴۲ تن از شاگردان یک مرکز در ولایت قندوز آگاهی حقوقی ارایه شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ - ۹:۲۵
.

ریاست عدلیه ولایت قندوز روز دوشنبه، ۲۳ شعبان برای شاگردان یک مرکز آموزشی در مرکز این ولایت برنامه آگاهی‌دهی حقوقی را تحت عنوان «غصب در پرتو احکام شریعت اسلامی»  برگزار کرد.

در این برنامه ۴۲ تن از شاگردان این مرکز حضور داشتند و مسوولان آمریت مساعدت‌های حقوقی ریاست عدلیه در باره غصب برای آنان معلومات ارایه کرد.

مسوولان و شاگردان این مرکز از برگزاری برنامه مذکور ابراز خرسندی نموده و خواهان برگزاری چنین برنامه‌ها در آینده نیز گردیدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS