استرداد بیش از ۲۰هزار و ۴۴۴ جریب زمین امارتی در ۱۳ ولایت طی یک ماه گذشته

barekzai_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲
.

 هیأت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در جریان ماه شعبان سال ۱۴۴۶ بیش از بیست هزار و چهارصد و چهل و چهار (۲۰۴۴۴) جریب زمین امارتی را در ولایات ننگرهار، قندوز، جوزجان، فاریاب، تخار، دایکندی، غور، خوست، نیمروز، پنجشیر، بادغیس، ميدان وردک و باميان بعد از بررسی و تثبیت، استرداد کرده و به ادارات مربوط آن تسلیم نموده‌اند.
بیشترین زمین‌های استرداد شده طی یک ماه گذشته در ولایت بامیان موقعیت دارد که هشت هزار و سه صد و پنجاه و یک (۸۳۵۱) جریب زمین را شامل می‌شود.
هیأت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین همچنین در جریان این ماه بیش از دوصد و پنجاه و سه هزار و پنج صد و سی و یک (۲۵۳۵۳۱) جریب زمین امارتی را در ۲۴ ولایت افغانستان تثبیت کرده و بیش از چهار صد و نود هفت هزار و نه صد و پنجاه و چهار (۴۹۷۹۵۴) جریب زمین دیگر را نیز در ۳۱ ولایت تحت بررسی قرار داده‌اند.
روند بررسی، تثبیت و استرداد زمین‌های امارتی در تمام ولایات جریان داشته و دوسیه‌‎های هزاران جریب زمین امارتی غصب شده، تحت بررسی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و هیأت‌های این کمیسیون در ولایات قرار دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۷
Background image

وزیر عدلیه امارت اسلامی با شماری از تحلیلگران مسایل سیاسی کشور دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی افغانستان روز چهارشنبه، ۷ صفرالمظفر در دفتر کارش با شماری از تحلیلگران مسایل سیاسی کشور دیدار کرده و با آنان درباره. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۰
Background image

طی یک ماه گذشته از فعالیت‌های ۳۶۰ عریضه نویس نظارت شده است

 هیئت نظارتی ریاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه، طی ماه محرم الحرام سال جاری هجری قمری، فعالیت‌های ۳۶۰ عریضه نویس را در ساحات مختلف شهر کابل مورد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۴۳
Background image

وزارت عدلیه طی یک ماه گذشته ۸ باب دفتر رهنمای معاملات را به دلیل تخلفات مسدود کرده است

 ریاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه طی ماه محرم الحرام سال جاری هجری قمری، ۵۴ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داده. . .

BACK TO NEWS