۳۶ بنیاد خیریه و اتحادیه در شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار گرفت

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۲ - ۱۴:۲۶
.

هیأت نظارتی ریاست جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی وزارت عدلیه، طی دو ماه گذشته ۱۹ اتحادیه و ۱۷ بنیاد خیریه را در شهر کابل نظارت و بررسی کرده است.

هیأت مذکور با انجام این بررسی، دفتر یک بنیاد خیریه که مدت اعتبار جواز آن ختم شده و به صورت غیرقانونی فعالیت می کرد را مهرلاک کرد.

هیأت به متصدیان اتحادیه‌ها و بنیادهای خیریه مذکور توصیه کرد تا طبق اصول و پالیسی امارت اسلامی افغانستان فعاليت نمایند.

همچنان از آنان خواسته شد که گزارش فعالیت‌های شان را به موقع به ریاست امور جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی ارایه کنند.

هیأت نظارتی ریاست امور جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی وزارت عدلیه به صورت دوامدار از فعالیت اتحادیه‌ها و بنیادهای خیریه بررسی و نظارت می‌کند تا از فعالیت‌های غیرقانونی جلوگیری نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۱
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه، رئیس کمیسیون و وارسی کننده وزارت اراضی و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی موضوعات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۴۴
Background image

۶ دارالوکاله در شهر کابل به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود گردید

  هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه امارت اسلامی فعالیت‌های شماری از دارالوکاله‌ها را در ناحیه دوم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

این نظارت و بررسی به روزهای پنجشنبه و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۳۳
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست‌های عدلیه، زراعت و محکمه استیناف ولایت لغمان برگزار شد

 نشست هماهنگی میان ریاست‌های عدلیه، زراعت و محکمه استیناف ولایت لغمان روز سه‌شنبه، ۱۴ ربیع الآخر در مقر محکمه استیناف برگزار شد.

در این نشست، در مورد چگونگی تقویت هماهنگی میان ادارات و. . .

BACK TO NEWS