ملکیت‌های غصب شده قول اردوی ۲۰۳ منصوری در پکتیا بررسی می‌شود

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - ۱۰:۵۱

مولوی محمد رییس محمدی، رییس عدلیه ولایت پکتیا و هیأت همراهش با مسوولان قول اردوی ۲۰۳منصوری در این ولایت دیدار کرده و درباره بررسی دوسیه‌های مربوط به غصب ملکیت‌های این قول اردو با آنان صحبت کردند.

در این دیدار که روز شنبه، ۲۰ شعبان انجام شد، رییس عدلیه درباره رسیدگی به دوسیه‌های ملکیت‌های غصب شده قول اردوی منصوری به معاون این قول اردو معلومات ارایه کرده و تاکید کرد که ادارات امارتی مکلف اند تا در قسمت تهیه اسناد به منظور دفاع از ملکیت‌های امارتی با اداره قضایای امارت ریاست عدلیه همکاری کنند.

رییس عدلیه و هیأت همراهش همچنین به منظور رسیدگی بهتر به ۴ دوسیه مربوط به غصب ملکیت‌های قول اردوی منصوری خواهان همکاری مسوولان آن در قسمت ارایه اسناد و معلومات گردید.

از طرفی هم، معاون قول اردوی مذکور با قدردانی از مسوولان ریاست عدلیه، اطمینان داد که در موارد فوق آماده هرگونه همکاری با این ریاست است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۵۴
Background image

برگزاری نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و محکمه استیناف ولایت کابل برگزار شد

 محترم مفتی ضیاء الحق ثاقب، رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش در نشستی با محترم مفتی ذبیح الله ساجد، رئیس محکمه استیناف ولایت کابل بر هماهنگی بیشتر میان دو اداره تأکید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۳۰
Background image

رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه با شماری از مسؤولان ولایت‌های پکتیا و خوست دیدار کرد

 محترم مولوی جان محمد «محمد طلحه»، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه در رأس یک هیئت به ولایت‌های پکتیا و خوست سفر نموده و با شماری از مسؤولان محلی این ولایات نشست‌های هماهنگی جداگانه برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت کنر مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت کنر روز چهارشنبه، ۲۸ شوال ۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر اسعد آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت هیئت نظارتی جوازهای فعالیت،. . .

BACK TO NEWS