برگزاری نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بدخشان

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۹ - ۱۱:۱۵
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بدخشان، روز دوشنبه، ۹ ذوالقعده با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن مکتوب ریاست فواید عامه درباره غصب ملکیت‌های این ریاست مورد بررسی قرار گرفت و فیصله شد که غاصبین آن جلب شوند.

در این نشست، ادعای یک شخص علیه شخص دیگر و اهالی قریه بتاش مورد بررسی قرار گرفت و فیصله شد که چون ساحه تحت دعوا مربوط فارم تحقیقات زراعتی لعل بدخشان می‌شود، اوراق ادعا همراه با دوسیه آن که از سوی کمیسیون مرکزی مسترد شده، بعد از رفع نواقص دوباره به این کمیسیون ارسال شود.

در این نشست همچنان درباره سفر هفته گذشته این هیأت به دشت شیوه بحث شده و سکرتریت این هیأت موظف شد که فیصله هیأت را طی مکتوب رسمی به ولسوالی‌های ارغنجخواه، بهارک، شهدا و شغنان ارسال نماید تا مسوولین از غصب و تخریب علفچرها جلوگیری کنند.

هیأت مذکور تیم کادستر را نیز موظف نمود تا ارقام دقیق ساحات سروی شده در دشت شیوه را تثبیت و مشخص کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS