دیدار رییس عمومی انسجام وزارت عدلیه با تعدادی از مسوولان بنیادهای خیریه
مولوی احسان الله وثیق، رییس عمومی انسجام وزارت عدلیه روز سه شنبه، 19 جمادیالاول با تعدادی از مسوولان بنیادهای خیریه، در مقر این وزارت دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، مولوی محمد یاسین حقانی، رییس امور جمعیتهای این ریاست نیز حضور داشت. رییس عمومی انسجام وزارت عدلیه طی سخنانش گفت که مردم افغانستان چهار دهه جنگ و فقر را پشت سر گذاشته و در این فصل سرد زمستان نیاز بیشتری به کمک و همکاری دارند. وی از مسوولان بنیادهای خیریه خواست که مطابق به اصول و شریعت با مردم افغانستان کمک و همکاری نمایند.
رییس عمومی انسجام همچنان از آنها خواست که از سرمایه داران، تاجران و سایر اشخاص خیر کشور پول جمع آوری نموده و به مردم توزیع نمایند. وی به آنها توصیه نمود که در توزیع کمکها به مردم از خیانت و فریب خودداری نموده و به خاطر رضای الله متعال صادقانه خدمت نمایند.
در این دیدار رییس عمومی انسجام به مشکلات مسوولان بنیادهای خیریه گوش داده و به آنها اطمینان داد که در راستای حل مشکلات آنها از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهد کرد.
رییس امور جمعیتها نیز در مورد اصول و طرزالعمل بنیادهای خیریه به مسوولان بنیادهای خیریه معلومات داد.
مسوولان بنیادهای خیریه از دیدار با رییس عمومی انسجام و رییس امور جمعیتهای این وزارت ابراز خرسندی نموده و وعده نمودند که مطابق به اصول و شریعت به مردم فقیر افغانستان خدمات ارایه خواهند کرد
