۲ باب موترفروشی به دلیل فعالیت غیرقانونی در ولایت لغمان مسدود گردید

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۱۶
.

 هیئت مشترک نظارت از دفاتر رهنمای معاملات و موترفروشی‌ها در ولایت لغمان روز دوشنبه، ۱۳ ربیع الآخر شماری از موترفروشی‌ها‌ را در سطح این ولایت مورد نظارت قرار داد.

در این هیئت مشترک نمایندگان ریاست عدلیه، مستوفیت و شاروالی حضور داشتند و در جریان نظارت این هیئت، سته‌های رسمی، جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت، قانونی بودن خرید و فروش و دیگر اسناد ضروری موترفروشی‌های مذکور بررسی گردید که در نتیجه آن ۲ موتر فروشی به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود شد.

طی این نظارت همچنان برخی نواقص و مشکلات در دفاتر و فعالیت‌های دیگر موترفروشی‌ها نیز مشخص شد که به متصدیان آن‌ها جهت حل مشکلات و پیش‌برد بهتر امور توصیه های لازم ارایه گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۴:۲۳
Background image

تصدیق ترجمه ۱۲ هزار و ۵۶۴ سند رسمی طی دو ماه گذشته توسط وزارت عدلیه

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه، طی ماه های جوزا و سرطان سال جاری، ترجمه حدود ۱۲ هزار و ۵۶۴ قطعه سند رسمی را تصدیق نموده است.
از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۴:۲۰
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت سرپل مورد نظارت قرار گرفت

هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت سرپل روز  شنبه، ۱۰ صفرالمظفر  شماری از دارالوکاله ها را نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.
طی این نظارت جوازهای فعالیت، مهرها، کتاب‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۴:۱۵
Background image

۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ننگرهار مسدود گردید

 هیئت نظارتی مشترک به رهبری رياست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌سه‌شنبه، ۶ صفر‌المظفر ۲۰ باب دفاتر رهنمای معاملات را در مربوطات ناحیه هفتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.
. . .

BACK TO NEWS