نشست وزیر عدلیه با روسای مرکزی

waheed
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱۱ - ۱۵:۵۰

شیخ الحدیث مولوی صاحب عبدالحکیم شرعی سرپرست وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان، روز سه شنبه، 10 حوت 1400 با تعدادی از رؤسای مرکزی این وزارت دیدار و گفتگو کرد. 

در این نشست در مورد معاشات مجاهدینی که جدیداً در این وزارت مقرر گردیده اند، مسایل مالی و سایر موضوعات کاری، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

سرپرست وزارت عدلیه در این نشست به رؤسای این وزارت هدایت داد تا معاشات کارمندان جدیدالتقرر را از تاریخ منظوری پرداخت نمایند. همچنان در این نشست فصیله شد تا یک هیأت به ولایت‌های خوست، پکتیا، پکتیکا، لوگر، میدان وردک و غزنی سفر نموده و از ریاست‌های عدلیه این ولایت‌ها دیدار و بررسی نمایند و مشکلات را شناسایی و برای حل آن تصمیمات لازم را اتخاذ نمایند.

ریاست این هیأت را مفتی صاحب فضل هادی رییس مالی و اداری این وزارت به عهده داشته و یک یک نفر از ریاست‌های قضایای امارت، حقوق، انسجام، مساعدت‌های حقوقی و تفتیش داخلی اعضای آن می‌باشند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS