نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ برگزار شد

hakeem_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۲۶ - ۱۳:۵۸
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ، روز یکشنبه، ۲۴ شوال با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن درباره دوسیه‌ها، مکاتیب و موضوعات مختلف جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده، بحث و گفتگو صورت گرفت.

هیأت مذکور درباره ۵۰۰ جریب زمین تحت اجاره یک شخص در ولسوالی چمتال فیصله کرد که ریاست زراعت، تیم کادستر و ولسوالی مربوطه ساحه را نشانه‌گذاری کرده و آن را به اجاره دار اصلی آن تسلیم کنند و زمین‌های اطراف آن را نیز به اجاره دهند.

هیأت همچنان فیصله کرد که به منظور تفکیک زمین‌های اهالی قریه ورشو ولسوالی بلخ با۱۰۰۰ جریب زمین امارتی در این ساحه روز آینده به این ولسوالی سفر کنند.

هیأت مذکور برخی عرایض و موضوعات را بررسی کرده و فیصله کرد که مطابق موضوع از عارضین، ادارات مربوطه و جوانب مقابل معلومات مطالبه گردد و برخی موضوعات دیگر نیز تعقیب گردد. همچنان در مورد برخی اسناد دست داشته هیأت فیصله شد که اسناد مذکور در ساحات مربوطه آن تطبیق گردد.

مسوولین و نمایندگان کارته های سخی آباد و فیض آباد در ارتباط به استرداد موازی ۳۰ جریب زمین ساحه سبز واقع سخی آباد با اسناد دست داشته شان نیز تحت جلب قرار گرفتند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS