برگزاری سمینار آموزشی برای کارمندان ریاست های عدلیه ولایات فراه و نیمروز

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - ۱۰:۵۶
.

 ریاست منابع بشری وزارت عدلیه سیمینار آموزشی شش روزه را تحت عنوان «آموزش مسلکی و اداری قضایای امارت» برای کارمندان ریاست‌های عدلیه ولایات فراه و نیمروز در ریاست عدلیه فراه برگزار کرد.

در افتتاحیه این سمینار که روز شنبه، ۶ شعبان برگزار شد، مفتی سردار محمد مرصاد، رییس عدلیه ولایت فراه، مفتی احمدضیا خبیب، آمر آموزش‌ها و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت عدلیه، استادان و سایر مسوولان حضور داشتند.

رییس عدلیه ولایت فراه در این برنامه، برگزاری چنین سیمینارها را در راستای تقویت و مسلکی سازی اداره مهم خوانده و گفت که هدف خاص از این آموزش‌ها ارایه خدمات بهتر برای مردم است. او افزود که ضرور است تا برای تقویت نظام، حفاظت از بیت المال و مسلکی سازی امور، از این سیمینار استفاده اعظمی صورت گیرد.

از سویی هم آمرآموزش‌ها و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت عدلیه مسلکی سازی کارمندان و کادرسازی را پیشرفت مهم برای نظام و کشور عنوان نمود و افزود که این نخستین سیمینار است که مدیران قضایای امارت ولسوالی‌های نیز در آن حضور دارند.

او از اشتراک کنندگان خواست تا آموزش‌های این سیمینار را به صورت پیگیر تعقیب کنند و پس از ختم سیمینار، از آن در امور کاری خویش استفاده نمایند.

در این سیمینار که تا شش روز ادامه دارد، برای ۲۵ تن از کارمندان ریاست‌های عدلیه فراه و نیمروز آموزش‌های لازم در قسمت راه حل‌های مبارزه با غصب زمین، قانون جلوگیری از غصب زمین، دعوا و انواع آن، مراسلات اداری و پلان‌گذاری ارایه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۵:۱۵
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز یکشنبه، ۲۲ شوال به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت ننگرهار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۳:۴۷
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه و شماری از نمایند‌گان موتر فروشی های ولایت غزنی برگزار شد

 نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه ولایت غزنی و شماری از نمایند‌گان موتر فروشی های این ولایت روز چهار‌شنبه، ۱۸ شوال به ریاست مولوی مطیع الحق عثمان، رئیس عدلیه و با اشتراک شماری از نمایند. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۵:۳۵
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با مسؤولان شماری از شفاخانه‌های خصوصی برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در نشستی با شماری از مسؤولان شفاخانه‌های خصوصی دیدار کرد و در مورد موضوعات مختلف با آنان صحبت کرد.

در این نشست که روز. . .

BACK TO NEWS