برای ۱۵۷ تن در کابل طی یک هفته گذشته آگاهی حقوقی ارایه شد

hayat_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۱ - ۱۴:۲۷
.

ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه برای ۱۵۷ تن طی یک هفته گذشته در شهر کابل آگاهی حقوقی ارایه نموده است.

ریاست مذکور در جریان این مدت برنامه‌های آگاهی حقوقی را در ۶ ناحیه شهر کابل برگزار کرده است.

وزارت عدلیه برنامه‌های آگاهی دهی حقوقی را به شمول کابل در تمام ولایت‌های کشور برگزار می نماید و هدف آن این است که مردم در باره حقوق خویش آگاهی حاصل کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۹
Background image

۲۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۷ رمضان حدود ۲۴ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۲
Background image

۲ دارالوکاله به دلیل برخی از فعالیت‌های غیر قانونی در ولایت قندوز مسدود گردید

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز سه‌شنبه، ۷ رمضان ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۴۴
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌دوشنبه، ۶ رمضان ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را. . .

BACK TO NEWS