استرداد حدود ۳۰ جریب زمین در ولایت قندوز

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۸ - ۱۴:۲۶
.

 نشست هیأت  تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز یکشنبه، ۱ محرم الحرام ۱۴۴۶ با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و طی آن هیأت مذکور حدود ۳۰ جریب زمین امارتی را استرداد کرد.

زمین استرداد شده مذکور در ساحه کوهستانی ولسوالی آقتاش موقعیت دارد که مدتی قبل توسط هیأت امارتی تثبیت گردیده بود.

همچنان در این نشست حدود ۱۰ جریب زمین در ساحه عسقلان مربوط به مرکز و حدود ۲۲ جریب زمین در ساحه توبره کش ولسوالی گلتپه با اعتراف متصرفین آن امارتی تثبیت گردید و فیصله شد که دوسیه‌های آن تکمیل و جهت تصمیم نهایی به کمیسیون مرکزی فرستاده شود.

همچنان در این نشست، دوسیه‌های مربوط به ۱۵۶ جریب زمین غصب شده نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۹
Background image

۲۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۷ رمضان حدود ۲۴ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۲
Background image

۲ دارالوکاله به دلیل برخی از فعالیت‌های غیر قانونی در ولایت قندوز مسدود گردید

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز سه‌شنبه، ۷ رمضان ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۴۴
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌دوشنبه، ۶ رمضان ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را. . .

BACK TO NEWS