پایان سیمینار چهار روزه آمرین و کارمندان ریاست‌های عدلیه ولایات زون جنوب

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۲ - ۱۱:۵۰
.

سیمینار چهار روزه که از طرف ریاست منابع بشری وزارت عدلیه امارت اسلامی برای آمرین و کارمندان ریاست‌های عدلیه ولایات زون جنوب برگزار گردیده بود، روز چهارشنبه،۷ ربیع الثانی با توزیع تصدیق نامه ها به اشتراک کنندگان این سیمینار به پایان رسید.

در محفلی که به همین مناسبت در تالار کنفرانس های ریاست عدلیه ولایت پکتیا برگزار گردیده بود، مولوی محمد رییس محمدی، رییس عدلیه این ولایت پیرامون موضوع صحبت نموده و برگزاری چنین برنامه‌ها را در راستای ارتقای ظرفیت اداری و مسلکی کارمندان مفید ارزیابی نمود. وی ابراز امیدواری نمود که اشتراک کنندگان از اندوخته هایشان در این سیمینار، استفاده اعظمی نمایند.

در ادامه این محفل، مفتی احمد ضیا، آمر ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت عدلیه از اشتراک کنندگان این سیمینار تشکری نمود از اینکه با شوق و اخلاص در این برنامه اشتراک نمودند.  

در سیمینار یاد شده، آمرین و کارمندان مسلکی و اداری ریاست های عدلیه ولایات خوست، پکتیا، پکتیکا و غزنی، اشتراک نموده بودند.

در این سیمینار در بخش اداری موضوعاتی چون معرفی وزارت عدلیه، اساسات اداره و مدیریت، مراسلات اداری و پلان گذاری و در بخش مسلکی، اصول نامه اداری واصول نامه حقوقی تدریس گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۵:۲۰
Background image

بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های ثبت شده در وزارت عدلیه بیش از ۱۳۱ میلیون افغانی به زلزله زدگان ولایت کنر کمک کرده‌اند

 در پی وقوع زلزله مرگبار اخیر در ولایت‌های مشرقی به ویژه ولایت کنر که هزاران شهید و زخمی و خسارات شدید برجا گذاشت، بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های ثبت شده در وزارت عدلیه امارت اسلامی بیش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۴:۴۵
Background image

کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت نیمروز ایجاد شد

 کمیته مشترک به منظور کنترول کرایه منازل در ولایت نیمروز روز سه‌شنبه، ۳۰ ربیع الاول به ریاست مولوی عبدالوارث خلیل، رئیس عدلیه و عضویت نمایندگان دیگر ادارات محلی ایجاد شد.

در این کمیته. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۳۲
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت نیمروز روز یکشنبه، ۲۸ ربیع الاول شماری از دفاتر رهنمای معاملات را در ولسوالی خاشرود این  ولایت مورد نظارت قرار داد.
هیئت نظارتی مؤظف جوازهای فعالیت، کتاب. . .

BACK TO NEWS