طرح‌های چهار مقرره از سوی کابینه در پرنسیب تصویب شد

waheed
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۳۰ - ۱۰:۴۵
.

دکتر عبدالبصیر انور، وزیر عدلیه کشور در نشست کابینه که روز شنبه، 28 جدی به‌ریاست محمد اشرف غنی، رییس جمهور افغانستان برگزار شد، طرح‌های پنج مقرره را به جلسه ارایه کرد که از آن جمله، 4 طرح آن در پرنسیب تصویب شد.

وزیر عدلیه کشور در این نشست طرح‌های مقرره، آموزش دوره لیسانس، مقرره تنظیم وظایف وزارت تحصیلات عالی، مقرره کنترول وزن و ابعاد وسایط نقلیه باربری بلند تناژ، مقرره استخدام و تنظیم امور ذاتی مامورین ردیف الف و مقرره اجاره ملکیت‌های شاروالی‌ها را به جلسه ارایه کرد که چهار مورد اول از سوی کابینه در پرنسیب تایید شد.

همچنین در این جلسه وزارت عدلیه موظف شد تا طرح «مقرره اجاره ملکیت‌های شاروالی‌ها» را در کمیته‌ای به اشتراک نهادهای ذیربط تحت نظر سرپرست ریاست عمومی اداره امور ریاست جمهوری بازنگری نموده و آن‌را به جلسات بعدی کابینه ارایه نماید.

.

وزارت عدلیه و وزارت تحصیلات عالی در این جلسه همچنان موظف شدند تا طرح‌های مقرره آموزش دوره لیسانس و مقرره تنظیم وظایف وزارت تحصیلات عالی را در مطابقت با نظریه‌های مطرح شده در جلسه کابینه تصحیح و آن‌را نهایی سازند.

دکتر عبدالبصیر انور در این نشست طرح مقرره کنترل وزن و ابعاد وسایط نقلیه باربری بلند تناژ را  نیز ارایه کرد و کابینه آن را در پرنسیب مورد تصویب قرار داد. وزارت عدلیه موظف شد تا طرح را طبق نظریات اصلاحی اعضای کابینه یک‌بار دیگر در جلسه کمیته قوانین مورد غور قرار داده، پس از ملاحظه رییس جمهوری اسلامی افغانستان آن‌را نهایی سازد.

 طرح مقرره استخدام و تنظیم امور ذاتی مامورین ردیف الف نیز در این نشست از سوی وزیر عدلیه کشور ارایه شد و کابینه طرح متذکره را در پرنسیب تصویب کرد.

.

در این خصوص همچنین وزارت عدلیه موظف شد تا به همکاری کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی، طرح را بعد از اخذ نظریات وزرا و معینان وزارت‌خانه‌ها، با درنظرداشت تذکرات جلسه تصحیح و پس از تصمیم گیری طی جلسه‌ای تحت نظر مقام عالی ریاست جمهوری، آن‌را نهایی سازد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۴:۵
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز دوشنبه، ۲۶ جمادی‌الأولی ۷ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.
هیئت نظارتی طی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۳:۵۸
Background image

۱۴ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دو‌شنبه، ۲۶ جمادی‌الأولی ۱۴ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت باميان

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت باميان روز دوشنبه، ۲۶ جمادی‌الأولی به ریاست مولوی عبدالمالک مبرور، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

BACK TO NEWS