نشست کمیته مشترک کنترول کرایه منازل برگزار شد

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۵۸
.

 نشست کمیته مشترک کنترول کرایه منازل روز دوشنبه، ۲۲ ربیع الاول به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه و اشتراک نمایندگان وزارت شهرسازی و مسکن، شاروالی کابل، قوماندانی امنیه، استخبارات، لوی ریاست نظارت و تعقیب فرامین و احکام و سایر ادارات ذیربط برگزار شد.

در این نشست گزارش‌های تیم‌های پنج‌گانه نظارت ساحوی در سطح شهر کابل ارایه شد و چالش‌های موجود و راه‌های حل آن به بررسی گرفته شد.

کمیته در این نشست فیصله کرد که پروسه نظارت از چگونگی کرایه منازل رهایشی ادامه یابد و تمام نواحی شهر کابل به صورت جدی و دقیق نظارت شود و جلو هرگونه تخطی گرفته شود.

در این نشست همچنان فیصله شد که کرایه گیرندگان جایدادها پس از این می‌توانند از بلند بودن نرخ کرایه رسماً به حوزه‌های امنیتی مربوطه شکایت کنند و در صورتی که موضوع در حوزه امنیتی حل نگردد، حوزه مربوطه آن را به کمیته مشترک کنترول کرایه منازل راجع کند.

کمیته تأکید کرد که تیم‌های نظارت ساحوی با همکاری وکلای گذر و دفاتر رهنمای معاملات به منازل رهایشی کرایی بروند و به صورت مستقیم مبلغ حقیقی کرایه منازل را از کرایه گیرندگان بپرسند و در صورت تفاوت با مبلغ درج شده در سته، اقدامات قانونی لازم نمایند.

کمیته کنترول کرایه منازل در این نشست یک بار دیگر تأکید کرد که قراردادهای کرایی، بیع وفا و فروشی در سته‌های جعلی و خودساخته و اوراق سفید ممنوع بوده و در صورتی که دفاتر رهنمای معاملات از سته‌های جعلی، خودساخته یا اوراق سفید استفاده نمایند، مسدود گردیده و مسؤولان آن به ادارات مربوطه معرفی شوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۳:۱۳
Background image

وزیر عدلیه بر جلوگیری از احتکار و جلوگیری از افزایش کرایه منازل تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنج‌شنبه، ۱۶ رمضان در نشستی با مسؤولان اتحادیه‌های تاجران و رهنماهای معاملات بر جلوگیری از احتکار مواد اولیه و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

BACK TO NEWS