برگزاری نشست هماهنگی میان مسؤولان ریاست‌ عدلیه و محکمه ابتدائیه شهری ولایت ننگرهار

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۸:۵۵
.

 مسؤولان ریاست عدلیه و آمریت وکلای مدافع زون ننگرهار روز سه‌شنبه، ۱۹ محرم الحرام با تعدادی از مسؤولان محکمه ابتدائیه شهری این ولایت نشست هماهنگی برگزار کرد.
در این نشست در مورد تنظیم بهتر امور وکلای مدافع، شریک ساختن مشکلات موجود و دیگر مسایل مربوط بحث صورت گرفت و مسؤولان آمریت وکلای مدافع از مسؤولان محکمه شهری خواهان همکاری گردیدند.
در عین حال مسؤولان محکمه ابتدائیه شهری تعهد نمودند که در بخش‌های مربوط برای وکلای مدافع سهولت‌های بیشتر ایجاد نموده و همکاری با آنان را بیشتر خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۰:۳۱
Background image

بنیادهای خیریه ثبت شده در وزارت عدلیه طی سال گذشته بیش از یک میلیارد افغانی با نیازمندان کمک کرده‌اند

 بنیادهای خیریه ثبت شده در وزارت عدلیه امارت اسلامی طی سال ۱۴۰۳ هجری شمسی بیش از ۱ میلیارد و ۱۱۰ میلیون افغانی، بیش از ۳۸۲ هزار دالر، ۲۰۳۰ یورو و ۵۰۰ هزار کلدار را در هماهنگی با ادارات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۲
Background image

رئیس جدید ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه معرفی شد

 محترم مفتی رحمت الله حلیم، رئیس امور کارکنان وزارت عدلیه طی نشستی رئیس جدید ریاست وکلای مدافع این وزارت را که به اساس پیشنهاد وزارت عدلیه و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین گردیده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۱:۵۳
Background image

شماری از طلافروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز سه‌شنبه، ۴ صفرالمظفر شماری از طلافروشی‌های ولسوالی سمکنی این ولایت را با حضور نمایندگان امربالمعروف و نهی عن المنکر و اتحادیه زرگران مورد نظارت. . .

BACK TO NEWS