نشست هماهنگی ميان رياست‌های عدلیه و محکمه استیناف ولایت بادغیس برگزار شد

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲ - ۱۲:۹
.

 مولوی عبدالرازق مرزوقی، رئیس عدلیه ولایت بادغیس و هیئت همراهش روز سه‌شنبه، ۱۸ رمضان نشستی را با مولوی عبدالخالق امدادالحق، رئیس محکمه استیناف این ولایت در مقر محکمه استیناف برگزار کرد.
رئیس عدلیه در این نشست گفت که امور هردو اداره با هم مرتبط بوده و بنا بر این لازم است که به منظور پیش برد بهتر امور و حل مشکلات، ادارات مذکور با هم همکار و هماهنگ باشند.
وی همچنان برخی از مشکلات ریاست عدلیه را که با محاکم مرتبط است شریک ساخت و در زمینه حل آن خواستار همکاری گردید.
در عین حال مولوی عبدالخالق امدادالحق، رئیس محکمه استیناف ولایت بادغیس در زمینه حل مشکلات موجود به ریاست عدلیه اطمینان همکاری همه جانبه داد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS