استرداد بیش از ۶۵ هزار و ۲۲۹ جریب زمین امارتی در ۱۱ ولایت طی یک ماه گذشته

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ - ۱۱:۱۰
.

هیئت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در جریان ماه جمادی الثانی سال ۱۴۴۶ هجری قمری بیش از شصت و پنج هزار و دو صد و بیست و نه (۶۵۲۲۹) جریب زمین امارتی را در ولایات قندوز، جوزجان، تخار، غزنی، غور، پکتيا، خوست، زابل، ميدان وردک، باميان و پنجشیر بعد از بررسی و تثبیت، استرداد کرده و به ادارات مربوط آن تسلیم نموده‌اند.

بیشترین زمین‌های استرداد شده طی یک ماه گذشته در ولایت غزنی موقعیت دارد که سیزده هزار و دو صد و هشتاد  و پنج (۱۳۲۸۵) جریب زمین را شامل می‌شود.

هیئت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین همچنین در جریان این ماه حدود یک صد و چهل شش هزار و هفت صد و نود و سه (۱۴۶۷۹۳) جریب زمین امارتی را در ۱۸ ولایت افغانستان تثبیت کرده و بیش از چهارصد و شصت و سه هزار و دو صد و پنج  (۴۶۳۲۰۵) جریب زمین دیگر را نیز در ۲۹ ولایات تحت بررسی قرار داده‌اند.

روند بررسی، تثبیت و استرداد زمین‌های امارتی در تمام ولایات جریان داشته و دوسیه‌های هزاران جریب زمین امارتی غصب شده، تحت بررسی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و هیئت‌های این کمیسیون در ولایات قرار دارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS