برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت غزنی

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۲ - ۱۲:۱۳
.

نشست اداری ریاست عدلیه ولایت غزنی روز پنجشنبه، ۵ الأولی به ریاست مولوی مطیع الحق عثمان، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.

رئیس عدلیه ولایت غزنی در این نشست به کارمندان این ریاست درباره اجرای مسوولیت‌های شان، برابر نمودن سیرت و صورت خود مطابق سنت نبوی، ادا نمودن نماز در جماعت، داشتن اخلاص، احترام متقابل میان کارمندان، برخورد نیک با مراجعین و دیگر موارد ضروری توصیه‌های لازم نمود.

در این نشست درباره گزارش ارسال شده ریاست تفتیش داخلی وزارت عدلیه در رابطه به اجراآت ریاست عدلیه ولایت غزنی نیز صحبت شد و رئیس عدلیه از کارمندان این ریاست خواست تا نواقص و خلاهای کاری خود را رفع کنند.

در این نشست آمرین و کارمندان این ریاست نیز مشکلات و پیشنهادهای شان را به منظور بهبود امور کاری مطرح کرده و خواهان رسیدگی به آن گردیدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۱۰
Background image

برای ۵۰ تن از متصدیان دفاتر رهنمای معاملات در ننگرهار برنامه آموزشی برگزار گردید

ریاست عدلیه ننگرهار برای ۵۰ تن متصدیان دفاتر رهنمای معاملات واقع ناحیه هفتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت برنامه آموزشی یک روزه برگزار کرد.

در این برنامه که روز پنجشنبه، ۱۸ ذوالحجة. . .

BACK TO NEWS