تثبیت بیش از ۵ هزار جریب زمین امارتي در ولایت قندوز

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۵ - ۱۱:۴۲
.

نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز یکشنبه، اول جمادی الاول با حضور رئیس و اعضای این هیأت برگزار شد.

در این نشست هیئت تخنیکی موضوع پنج‌هزار (۵۰۰۰) جریب زمین در ساحه قره کوترمه مربوط ولسوالی امام صاحب این ولایت مورد بحث قرار گرفت.

هیئت تخنيکي به اساس اعتراف متصرفین زمین مذکور، آن‌ را امارتی تثبیت کرد و فیصله کرد که این زمین استرداد و در بانک زمین‌ها ثبت گردد.

همچنان در این نشست دوسیه‌های حدو هفتاد و شش (۷۶) جریب زمین دیگر در نقاط مختلف ولایت قندوز بررسی گردیده و در زمینه تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۴:۴
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا روز چهارشنبه، ۱۸ شوال به ریاست مولوی فاتح الله فاتح، رئیس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور در مقر این ریاست برگزار شد.
در این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۳:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی ریاست عدلیه با شماری از مسئولین دفاتر رهنمای معاملات ولایت لغمان

 نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه ولایت لغمان و شماری از مسئولین دفاتر رهنمای معاملات این ولایت روز سه‌شنبه، ۱۷ شوال با حضور مولوی عبدالستار حماس، رئیس عدلیه و مسئولین دفاتر رهنمای معاملات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۲:۰
Background image

تاکید رئیس عدلیه پکتیا بر همکاری جدی دفاتر رهنمای معاملات با مهاجرین عودت کننده

 نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه ولایت پکتیا و برخی از نمایند‌گان دفاتر رهنمای معاملات این ولایت روز دوشنبه، ۱۶ شوال در مقر ریاست عدلیه برگزار شد.
در این نشست که دیگر مسؤولان ریاست عدلیه. . .

BACK TO NEWS