رییس عدلیه ولایت ننگرهار با مسوولان دو ولسوالی این ولایت دیدار کرد

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷ - ۱۴:۲۳
.

مولوی محمد رییس محمدی، رییس عدلیه ولایت ننگرهار و هیأت همراه شان روز سه شنبه، ۲۳ صفرالمظفر به ولسوالی‌های دره نور و کوزکنر این ولایت رفته و با ولسوالان و مسوولان محلی ولسوالی‌های مذکور دیدار و گفتگو کرد.

رییس عدلیه ننگرهار در جریان این دیدارها درباره برخی موضوعات مربوطه صحبت نمود و بر هماهنگی بیشتر در قسمت جلوگیری از غصب زمین تاکید کرد.

رییس عدلیه همچنین از برخی شعبات مربوط به مدیران قضایای امارت ولسوالی های مذکور بازدید کرده و جهت بهبود امور به مسوولان توصیه‌های لازم را ارایه کرد.

ریاست عدلیه ولایت ننگرهار جهت هماهنگی بهتر، حل مشکلات موجود و از بین بردن موانع ها با دیگر ولسوالان این ولایت نیز نشست‌های هماهنگی را برگزار می‌کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۲۴
Background image

حدود ۱۱ جریب زمین موسوم به شهرک عمر گلستان در ناحیه نهم شهر کابل به اساس حکم شرعی محکمۀ اختصاصی امارتی ثابت گردید

محکمۀ اختصاصی رسیدگی به قضایای زمین‌های غصب‌شدۀ امارتی زون مرکزی با بررسی اسناد و مدارک ۱۰.۹۹۴  جریب زمین موسوم به شهرک عمر گلستان واقع شهر کابل فیصله کرد که تمام زمین مذکور امارتی است.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۹
Background image

۲۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۷ رمضان حدود ۲۴ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۲
Background image

۲ دارالوکاله به دلیل برخی از فعالیت‌های غیر قانونی در ولایت قندوز مسدود گردید

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز سه‌شنبه، ۷ رمضان ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی این. . .

BACK TO NEWS