برای ۱۱۵۷ تن در ۱۱ ولایت آگاهی‌ حقوقی ارایه شد

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۱ - ۱۳:۴۲
.

ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه در مرکز و آمریت‌های ولایتی آن در ۱۰ ولایت دیگر برای ۱۱۵۷ تن برنامه‌های آگاهی‌دهی حقوقی برگزار نموده است.

این برنامه‌‎ها روزهای شنبه و یکشنبه، ۲۲ و ۲۳ ذوالحجه به شمول مرکز در ولایت های غور، نورستان، لوگر، دایکندی، قندوز، بادغیس، ميدان وردگ، سمنگان، غور و پروان برگزار شد و در آن در رابطه به معرفی وزارت عدلیه، تربیت فرزندان در پرتو احکام شریعت اسلامی، حقوق و مکلفیت‌های شهروندان و دیگر موضوعات مهم اگاهی‌دهی صورت گرفت.

وزارت عدلیه، برنامه‌های اگاهی‌دهی حقوقی را به شمول مرکز در تمام ولایات کشور برگزار می‌کند و هدف آن این است که مردم درباره حقوق خویش آگاهی حاصل نموده و از آن جهت حل مشکلات حقوقی در زندگی روزمره خویش استفاده کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه، رئیس کمیسیون و وارسی کننده وزارت اراضی و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی موضوعات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

رئیس جدید اتحادیه صرافان ولایت غزنی معرفی گردید

 رئیس جدید برای اتحادیه صرافان ولایت غزنی طی نشستی با حضور صرافان و مسؤولان وزارت عدلیه، از طرف صرافان این ولایت تعیین و معرفی گردید.
در این نشست مفتی احمد ضیا خبیب، رئیس عمومی انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت پکتیکا امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت پکتیکا  روز دوشنبه، ۵جمادی‌الأولی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۲۰ تن از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.
در این برنامه مسؤولان. . .

BACK TO NEWS