تثبیت و تشخیص حدود ۸۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۳ - ۱۲:۱
.

رییس و اعضای هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز دوشنبه، ۲۷ جمادی الاول به ساحه حسن آباد ولسوالی چهاردره این ولایت سفر کرده و زمین های امارتی در این ساحه را بازدید و بررسی نمودند.

هیأت تخنیکی با همراهی مسوولان محلی ولسوالی مذکور با نمایندگان و زمینداران ساحه حسن آباد دیدار کرده و در مورد اسناد زمینداری و چگونگی تصرف ساحه متذکره معلومات خواستند.

مردم محل ادعای مالکیت ۴۲۰ جریب زمین ساحه مذکور را داشته و به امارتی بودن متباقی قسمت های ساحه تحت تصرف شان اعتراف نمودند.

هیأت تخنیکی در این ساحه حدود ۸۰۰ جریب زمین را امارتی تثبیت و تشخیص کرده و به سکرتریت این هیأت هدایت داد تا در قسمت صحت و سقم اسناد مردم این ساحه از مراجع ذیربط معلومات جمع آوری نموده و دوسیه آنرا بعد از تکمیل تحقیقات، اخذ کوردینات، سکیچ و تطبیق اسناد متصرفین بالای ساحه به مرکز ارسال نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS