بازدید هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت خوست از برخی ساحات در این ولایت

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۳۰ - ۱۳:۲۲
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت خوست، روز دوشنبه، ۱ ذوالحجه با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد.

هیأت مذکور به دو گروپ تقسیم شده و گروپ اول این هیأت در ریاست زراعت با تعدادی از افراد و اشخاص در رابطه به موضوعات شان صحبت نموده و نیز برخی دوسیه‌ها را ترتیب کرد.

گروپ دوم این هیأت به ساحه للمی ولسوالی اسماعیل خیل این ولایت رفته و از قلعه‌ها و خانه‌هایی که بالای زمین‌های امارتی در ۸ موقعیت این ساحه ساخته شده است، بازدید نمود. تاسیسات مذکور اکنون از اثر طوفان طبیعی تخریب شده و هیأت تصرفات جدید در ساحه را به صورت مطلق ممنوع کرد.

زمین یک شخص دیگر نیز در این ولسوالی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت که در زمینه تصمیم لازم اتخاذ خواهد شد.

هیأت تخنیکی بعد از بازگشت از ساحات نیز با برخی افراد و اشخاص دیدار کرده و در رابطه به موضوعات شان با آنان صحبت کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS