بیش از ۳۲۰۰۰ جریب زمین در ولایت پروان تثبیت و تشخیص شده است

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۶ - ۱۴:۴۳
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پروان، روز دوشنبه، ۱۶ ذوالقعده نشست گزارش دهی از فعالیت‌های هیأت به والی این ولایت را برگزار کرد.

در این نشست که به ریاست والی ولایت پروان برگزار شد، هیأت تخنیکی گزارش کاری خویش را به وی ارایه کرد. بر بنیاد گزارش ارایه شده، از آغاز کار این هیأت تا کنون ۳۲۲۴۸.۳۵۵ جریب زمین تثبیت و تشخیص شده و ۱۶۱.۰۷۷ جریب زمین دیگر نیز استرداد شده است.

هیأت مذکور در ولسوالی بگرام، ولسوالی شیخ علی و شهرک احمد شاه مسعود در مرکز این ولایت اجراآت و بررسی‌ها را انجام داده و فروش غیرقانونی زمین‌های امارتی توسط اشخاص را شناسایی کرده و تاسیسات غیر قانونی در برخی ساحات را نیز تخریب نموده است.

در این نشست، هیأت تخنیکی به تلاش بیشتر در راستای جلوگیری از غصب زمین تاکید کرد و در پایان این نشست والی پروان وعده همکاری همه جانبه را به این هیأت سپرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۲:۳
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۴ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه پنجم مربوط ریاست نشرات و ارتباط عامه این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز چهارشنبه، ۲۳ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه ششم مربوط ریاست مالی و اداری این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای سند انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال میان وزارت عدلیه و اداره تنظیم امور زندان‌ها

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده، سند انتقال این. . .

BACK TO NEWS