فرامین، احکام و هدایات عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله در جریده رسمی چاپ شد

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۷ - ۱۲:۱۹
.

تمام فرامین، احکام و هدایات عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله که طی سال های ۱۴۳۷، ۱۴۳۸، ۱۴۴۰، ۱۴۴۱، ۱۴۴۲، ۱۴۴۳ و ۱۴۴۴ راجع به موضوعات مختلف صادر گردیده، در جریده رسمی با شماره مسلسل ۱۴۳۲، تاریخ ۲ ذوالقعده سال ۱۴۴۴ مصادف با ۱ جوزا سال ۱۴۰۲ به چاپ رسیده و نشر گردید.

در این جریده در مجموع به تعداد ۶۵ فرمان، حکم و هدایت امیرالمومنین حفظه الله به چاپ رسیده که شامل ۳۰ حکم، ۲۷ فرمان و ۸ هدایت در موارد مختلف می‌شود.

این جریده مطابق به سهمیه به تمام ادارات امارتی توزیع می‌گردد و در صورتی که شهروندان به آن نیاز داشته باشند، می‌توانند آن را از ریاست نشرات و ارتباط عامه وزارت عدلیه در بدل ۶۰ افغانی خریداری نمایند.

این جریده در بخش دیتابیس احکام و قوانین وب‌سایت وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان نیز قابل دسترس بوده و هموطنان می‌توانند به بخش مجموعه قوانین افغانستان- دیتابیس قوانین و احکام افغانستان در وب‌سایت وزارت عدلیه، مراجعه نموده، جریده مذکور و سایر قوانین مورد ضرورت شان را به صورت فایل پی دی اف به دست آورند.

لینک مستقیم جریده شماره ۱۴۳۲:https://moj.gov.af/sites/default/files/og_01432.pdf

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۱۹
Background image

وزیر عدلیه در دیدار با اعضای اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی بر خدمت صادقانه به مردم تأکید کرد

 محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی، روز سه‌شنبه، دوم رجب‌المرجب، در دفتر کارش با مسؤولان اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی دیدار کرد و بر ارائه خدمات صادقانه و با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۴۱
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۵ جمادی‌الثانی ۶ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت به متصدیان دفاتر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۳۱
Background image

نظارت ۱۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت کاپیسا

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت کاپیسا روز ‌‌چهارشنبه، ۲۶ جمادی‌الثانی ۱۴ باب دفتر رهنمای معاملات را در این ولایت نظارت کرد و فعالیت‌های شان را مورد بررسی قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف طی. . .

BACK TO NEWS