نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت جوزجان برگزار شد

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۳ - ۸:۴۶
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت جوزجان با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن در باره برخی موضوعات مهم بحث شده و در زمینه تصامیم لازم اتخاذ گردید.

در این نشست، پلان کاری سال ۱۴۰۲ هیأت تخنیکی بررسی شده و مورد تایید قرار گرفت و همچنان از ادارات عضو خواسته شد که برخی موضوعات دیگر را نیز به منظور درج در این پلان ارایه کنند.

در این نشست همچنان، گزارش یک ماهه هیأت تخنیکی جهت ارسال به کمیسیون مرکزی، مورد تایید قرار گرفت و هیأت مذکور گزارش سکرتریت این هیأت درباره دوسیه‌های واصله از محکمه و محکمه استیناف را استماع نمود. در نتیجه مشخص شد که باشندگان محل زمین‌های امارتی را در قریه سه‌شنبه، تصرف و غصب نموده و در آن چاه آب حفر کرده و تاسیسات اعمار نموده‌اند.

در قریه کول بقال ولسوالی آقچه نیز یک تعداد اشخاص زمین‌های سره‌ میاشت را غصب و تصرف کرده‌اند. هیأت مذکور به تیم‌های مسلکی وظیفه سپرد تا تحقیقات بیشتر انجام داده و اسناد اصولی ساحات فوق را تکمیل کنند.

در این نشست همچنان، گزارش‌های تیم‌های توظیف شده برای بررسی زمین‌های غصب شده امارتی در ساحات قریه‌های مرنجان، کوکلداش، سه شنبه (شهرک ترکستان)، منگوتی، تصدی افغانگاز، جگدلیک، پمپ خانه و ساحه زمین‌های مرعی عامه واقع بین ولسوالی‌های خواجه دوکوه، قوشتپه و مرکز این ولایت ارایه شد و مشخص شد که در ساحات قریه مرنجان ۹۰ فیصد بررسی‌ها مطابق هدایت کمیسیون مرکزی تکمیل شده و دوسیه نهایی آن به زودی به این کمیسیون ارایه خواهد شد.

در متباقی ساحات ذکر شده 50 الی 70 فیصد کارها پیش رفته اما نسبت مغلق بودن قضایا و کمبود پرسونل مسلکی و تجهیزات تخنیکی هنوز تکمیل نشده که هدایات لازم در قسمت تکمیل آن داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS