نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتیا برگزار شد

hakeem_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱/۵ - ۹:۸

نشست اداری ماهوار ریاست عدلیه ولایت پکتیا روز سه شنبه، ۲۸ شعبان به ریاست مولوی محمد رییس محمدی، رییس عدلیه و به اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.

در این نشست که با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردید، رییس عدلیه پیرامون موضوع صحبت نموده و در مورد دست آوردهای یک ماه گذشته، مشکلات و پلان ماه آینده معلومات مفصل ارایه کرد.

همچنین در این نشست درباره جستجوی راه حل برای چالش‌های موجود بحث شد و کارمندان نظریات شان ارایه کردند. رییس عدلیه اطمینان داد که از نظریات کارمندان در راستای حل مشکلات کاری استفاده می‌شود و مشکلات حل خواهد شد.

در این نشست تاکید شد که بر اساس حکم مقام رهبری امارت اسلامی، تمامی کارمندان امارتی از حضور در دعوت‌ها منع شده‌اند و کارمندان ریاست عدلیه مکلف به رعایت این حکم اند.

در نشست مذکور بر هماهنگی میان کارمندان در راستای خدمت رسانی به مردم و شریک‌سازی تجارب میان کارمندان و نیز پابندی به حاضری و اوقات رسمی تاکید صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی سه بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر امتحان رقابتی سه بست خالی رتبه چهارم و پنجم مربوط ریاست عدلیه ولایت قندهار را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۶ ربیع‌الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و با اشتراک معینان مسلکی و مالی و اداری و رؤسای مرکزی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

BACK TO NEWS