نشست هیأت تخنیکی ولایت فراه برگزار شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ - ۱۴:۴
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت فراه با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن در مورد موضوع مغل آباد ولسوالی بکواه بحث شده و طرفین دعوی در نشست بعدی این هیأت خواسته شدند. 

هیأت مذکور، تصرفات طرفین دعوی در زمین مدعی بها در گله جوی ولسوالی قلعه کاه این ولایت را متوقف نموده و در مورد موضوعات چمن روکن و خواجه احمد واقع در مرکز این ولایت فیصله نمود که از ساحه مذکور بازدید شود.

این هیأت همچنان کار چاه های آب در کاریز تیغ آب ولسوالی انار دره و خشک آبی ولسوالی خاکسفید را متوقف نمود تا هیأت مذکور از این ساحات دیدن نماید.

هیأت تخنیکی به ولسوالی فرارود این ولایت نیز سفر نموده و با ولسوال، قوماندان امنیه و بزرگان این ولسوالی دیدار و گفتگو نمود.

هیأت مذکور مقرره و لایحه جلوگیری از غصب زمین و قوانین مربوط را به آنان تشریح نموده و از آنان خواست تا در راستای جلوگیری از غصب زمین این هیأت همکاری نمایند.  

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS