قرار است به زودی برنامه نهال شانی در وزارت عدلیه آغاز گردد

waheed
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۸ - ۱۴:۳

وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان در نظر دارد تا ساحات مربوط این وزارت را سرسبز نموده و نهال غرس نماید.

شیخ الحدیث مولوی صاحب عبدالحکیم شرعی سرپرست وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان، روز شنبه، 7 حوت 1400 با انجنیران و کارمندان مسلکی یک شرکت ساختمانی دیدار نموده و در مورد برنامه سرسبزی و نهال شانی در وزارت عدلیه صحبت نمودند.

سرپرست وزارت عدلیه در زمینه هدایات لازم را به آنها سپرده و از آنها خواست تا ساحات تعیین شده را هموارکاری نموده و برای سرسبزی و غرس نهال آماده نمایند. قرار است در ساحه تعیین شده نهال های مثمر و بته های زینتی غرس گردد. و به همین منظور به وزارت زراعت نیز مکتوب ارسال شده تا نهال های مثمر و بته های زینتی را در اختیار وزارت عدلیه قرار دهند.    

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS