قرار است به زودی برنامه نهال شانی در وزارت عدلیه آغاز گردد

waheed
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۸ - ۱۴:۳

وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان در نظر دارد تا ساحات مربوط این وزارت را سرسبز نموده و نهال غرس نماید.

شیخ الحدیث مولوی صاحب عبدالحکیم شرعی سرپرست وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان، روز شنبه، 7 حوت 1400 با انجنیران و کارمندان مسلکی یک شرکت ساختمانی دیدار نموده و در مورد برنامه سرسبزی و نهال شانی در وزارت عدلیه صحبت نمودند.

سرپرست وزارت عدلیه در زمینه هدایات لازم را به آنها سپرده و از آنها خواست تا ساحات تعیین شده را هموارکاری نموده و برای سرسبزی و غرس نهال آماده نمایند. قرار است در ساحه تعیین شده نهال های مثمر و بته های زینتی غرس گردد. و به همین منظور به وزارت زراعت نیز مکتوب ارسال شده تا نهال های مثمر و بته های زینتی را در اختیار وزارت عدلیه قرار دهند.    

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۵:۳
Background image

برگزاری نشست کمیته بررسی مشکلات در زمینه حج و عمره

 نشست کمیته بررسی مشکلات در زمینه حج و عمره و شرکت‌های سیاحتی روز سه‌شنبه، ۲۰ شوال به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی برگزار شد و در آن برخی موضوعات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۰
Background image

افزایش کرایه خانه‌ها و بلاک‌های رهایشی در سال جاری ممنوع شد و متخلفین مورد پیگرد قرار می‌گیرند

کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری وزارت عدلیه و با عضویت قوماندانی امنیه، استخبارات، شاروالی و دیگر ادارات ذیربط امارتی در نشستی فیصله کرد که افزایش کرایه منازل رهایشی در سراسر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۵:۲۸
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات هزاران جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی قرار. . .

BACK TO NEWS