۴ هزارو۸۷۲ جریب زمین در ولایت سرپل، امارتی تثبیت شد

hayat_admin
شنبه ۱۴۰۱/۹/۱۹ - ۱۰:۲۶
.

نشست هیأت تخنیکی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین ولایت سرپل با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد.

در این نشست، هیأت مذکور ۴ هزارو۸۷۲ جریب زمین علفچر واقع خانقا ملکی مرکز ولایت سرپل را امارتی تثبیت و تشخیص نمود. این زمین توسط برخی از اهالی قریه غصب گردیده است.

در این نشست فیصله شد که روز بعد هیأت، ساحه مذکور را در حضور باشندگان محل و رسانه‌ها رسماَ استرداد نموده و به علفچر تبدیل نماید.

در همین حال، نشست‌های‌ هیأت تخنیکی ولایت نیمروز نیز برگزار شده و کارهای عملی و بازدید از ساحات نیز صورت گرفت.

هیأت مذکور ۹۰ جریب زمین واقع قریه نادعلی در این ولایت را که ۱۰.۱ جریب آن از سوی اشخاص تصرف گردیده، بررسی و لیست نمودند. هیأت مذکور همچنان، موازی ۹۱.۶ جریب زمین دیگر واقع قریه نادعلی را که ۲ جریب آن تحت تصرف اشخاص می‌باشد، بررسی و لیست نموده است. 

این هیأت، از غصب ۲۷۶ جریب زمین واقع در قریه مالداران این ولایت نیز جلوگیری کرده و در ولسوالی خاشرود ۵۲۰۰ جریب زمین ساحات علفچر را که قبلاَ توسط ۵ نفر غصب شده بود، لیست نمود.

.

علاوه بر این، نشست هیأت تخنیکی ولایت دایکندی نیز برگزار شده و در مورد دوسیه دعوی حقوقی ریاست معارف در ولسوالی بندر بحث صورت گرفت.

همچنان در مورد ۸۰ جریب زمین ریاست معارف که از سوی اداره میدان هوایی غصب شده، بحث صورت گرفت و فیصله شد که این زمین با هماهنگی هر دو اداره و ریاست زراعت، انتقال گردد.

در مورد ۲ جریب زمین مکتب کهنه ده تمران ولسوالی کیتی و ۴۰ جریب زمین شهرک معلمین واقع قریه زنبورخان مرکز نیلی این ولایت نیز بحث شد و در زمینه تصامیم لازم اتخاذ گردید.

.

نشست هیأت تخنیکی ولایت خوست نیز برگزار شد و هیأت با مردمی که با اسناد شان خواسته شده بودند، دیدار کرد.

در این نشست درباره شش جریب زمین بحث صورت گرفت و اسناد یک شخص که با ریاست حج و اوقاف در مورد ملکیت یک مسجد دعوا دارد، مورد بررسی قرار گرفت.

اسناد مردم در مورد ۱۵ جریب زمین تثبیت شده قبلی نیز بررسی شده و با دکانداران نیز جلسه گرفته شد و اسناد آنان جهت بررسی اخذ گردید.

در این نشست، با اشخاص مربوط به دشت سیگی نیز بحث شد و برای معلومات بیشتر برای آنان استعلام توزیع شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۷
Background image

وزیر عدلیه امارت اسلامی با شماری از تحلیلگران مسایل سیاسی کشور دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی افغانستان روز چهارشنبه، ۷ صفرالمظفر در دفتر کارش با شماری از تحلیلگران مسایل سیاسی کشور دیدار کرده و با آنان درباره. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۰
Background image

طی یک ماه گذشته از فعالیت‌های ۳۶۰ عریضه نویس نظارت شده است

 هیئت نظارتی ریاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه، طی ماه محرم الحرام سال جاری هجری قمری، فعالیت‌های ۳۶۰ عریضه نویس را در ساحات مختلف شهر کابل مورد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۴۳
Background image

وزارت عدلیه طی یک ماه گذشته ۸ باب دفتر رهنمای معاملات را به دلیل تخلفات مسدود کرده است

 ریاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه طی ماه محرم الحرام سال جاری هجری قمری، ۵۴ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داده. . .

BACK TO NEWS