۳ موتر فروشی در ننگرهار مسدود گردید

barekzai_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۰:۱۳
.

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ننگرهار روز ‌‌شنبه، ۲۷ رجب‌المرجب ۹ موتر فروشی را در بازار مارکو مربوط ولسوالی غنی خیل مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت، قانونی بودن خرید و فروش، سته‌های رسمی و دیگر اسناد ضروری موتر فروشی‌های مذکور را بررسی نموده که در نتیجه آن ۳ موتر فروشی به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود گردید.

هیئت نظارتی  برخی از خلاها و مشکلات را در امور کاری موتر فروشی‌های دیگر نیز مشخص کرد و جهت حل مشکلات مذکور و بهبود در پیش‌برد امور کاری به متصدیان آن‌ها توصیه های لازم ارایه کرد.

وزارت عدلیه در مرکز و ریاست‌های عدلیه در ولایات به صورت منظم بخش‌های مربوطه را مورد نظارت  قرار می‌دهد تا جلو فعالیت‌های غیرقانونی گرفته شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۹
Background image

۲۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۷ رمضان حدود ۲۴ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۲
Background image

۲ دارالوکاله به دلیل برخی از فعالیت‌های غیر قانونی در ولایت قندوز مسدود گردید

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز سه‌شنبه، ۷ رمضان ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۴۴
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌دوشنبه، ۶ رمضان ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را. . .

BACK TO NEWS