هیأت اعزامی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بدخشان بازدید کرد

hakeem_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۱۷ - ۱۲:۱۰
.

هیأت اعزامی وزارت عدلیه به ولایات شمال به ریاست مولوی رحمت الله حقانی، رییس مساعدت‌های حقوقی این وزارت، قبل از ظهر روز چهارشنبه، ۷ ربیع الثانی با رییس عدلیه ولایت بدخشان و آمرین این ریاست دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست که در ریاست عدلیه ولایت بدخشان برگزار شده بود، مولوی رحمت الله حقانی، رییس این هیأت به شهدای ۲۰ سال گذشته انقلاب دعا نموده و از فداکاری ها و قربانی‌های مجاهدین ستایش کرد. وی همچنان به مشکلات و چالش‌های رییس و آمرین این ریاست گوش داده و به رفع این مشکلات وعده نمود.

آقای نویدالله ظاهری، آمر وکلای مدافع در نظام قبلی نیز با هیأت مذکور دیدار نموده و مشکلات بخش مربوط را با آن‌ها شریک نمود. وی از هیأت مذکور خواست که به منظور تنظیم و انسجام کارهای وکلای مدافع باید یک دفتر و نماینده در این ولایت وجود داشته باشد تا ارزیابی و سایر مشکلات آن‌ها در همین ولایت حل گردد.

.

هیأت مذکور، بعد از ظهر همین روز با کارمندان ریاست عدلیه نیز دیدار کرد. در این دیدار مولوی رحمت الله حقانی در مورد استقلال، آزادی، اهمیت نظام اسلامی، اطاعت از آمرین، ضررها و جلوگیری از تعصبات قومی، لسانی، سمتی و تنظیمی صحبت نموده و به کارمندان این ریاست توصیه کرد که صورت و سیرت شان را مطابق به شریعت اسلام عیار نمایند.

این هیأت به دو کمیته جداگانه تقسیم شده و کمیته اول این هیأت به ریاست مولوی رحمت الله حقانی، روز پنجشنبه، ۸ ربیع الثانی با مولوی امان الدین منصور، والی ولایت بدخشان در حضورداشت معاون والی، شاروال، رییس زراعت، رییس استخبارات، رییس محکمه مرافعه، قوماندان امنیه و سایر مقامات این ولایت در دفتر مقام این ولایت دیدار و گفتگو نمودند.

در این نشست مولوی رحمت الله حقانی مشکلات و چالش‌های ریاست عدلیه را با والی و مقامات این ولایت شریک نموده و از آن‌ها خواست که با ریاست عدلیه همکاری بیشتر نمایند. بعداً، عبداللطیف جهادیار به نمایندگی از ریاست قضایای امارت در مورد جلوگیری از غصب زمین های امارتی صحبت نمود.

.

در این نشست، والی ولایت بدخشان رؤسای مربوط را به همکاری با ریاست عدلیه تشویق نمود که از طرف رؤسای مربوط در زمینه وعده همکاری سپرده شد.

کمیته دوم این هیأت به ریاست مولوی عبدالقادر شریفی رییس مالی و اداری وزارت عدلیه، فعالیت‌ها و اجراآت ریاست عدلیه و آمریت‌های مربوط را مورد ارزیابی قرار داده و نواقص و کاستی‌ها را شناسایی و به کارمندان این ریاست در راستای حل نواقص و مشکلات موجود هدایات لازم سپرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۸:۴۳
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت بامیان مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون بامیان روز سه‌شنبه، ۱۹ محرم الحرام ۴ باب دارالوکاله را در این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آن‌ها را بررسی کرد.
هیئت نظارتی طی این نظارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۸:۳۸
Background image

تشخیص بیش از ۶۷۴ جریب زمین امارتی در ولایت بلخ

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ روز یکشنبه، ۱۷ محرم‌الحرام با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست دوسیه بیش از شش صد و هفتاد و چهار (۶۷۴) جریب زمین در قریه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۸:۳۰
Background image

۱۱ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز شنبه، ۱۶ محرم الحرام ۱۱ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های. . .

BACK TO NEWS