نشست کمیسیون جلوگیری از غصب زمین برگزار شد

hakeem_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۱۷ - ۱۳:۴۸

نشست کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده روز دوشنبه، ۱۲ ربیع‌الثانی به ریاست شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه و رییس این کمیسیون در مقر وزارت عدلیه برگزار گردید.

در این نشست، اعضای کمیسیون مذکور، محمود کرزی رییس شرکت افکو و عبدالحمید هلمندی معاون این شرکت، سرمایه گذاران شهر قندهار و معینان وزارت عدلیه اشتراک نموده بودند.

در نشست مذکور در مورد شهرک عینو مینه ولایت قندهار و تکمیل کارهای باقی مانده آن بحث و گفتگوی همه جانبه صورت گرفت و فیصله شد که امور خدماتی شهرک عینو مینه هر چه زودتر آغاز شده و کارهای باقی مانده ساخت و ساز آن هرچه زودتر تکمیل گردد.

در پایان این نشست، شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه و رییس کمیسیون مذکور، رییس و معاون شرکت افکو و سرمایه گذاران شهر قندهار در یک کنفرانس مطبوعاتی راجع به شهرک عینو مینه به خبرنگاران معلومات داده و به سوال های آنان پاسخ ارایه نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی سه بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر امتحان رقابتی سه بست خالی رتبه چهارم و پنجم مربوط ریاست عدلیه ولایت قندهار را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۶ ربیع‌الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و با اشتراک معینان مسلکی و مالی و اداری و رؤسای مرکزی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

BACK TO NEWS