نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه و اتحادیه صرافان در ولایت غزنی برگزار شد

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۴:۲۵
.

 مولوی مطیع ‌الحق عثمان، رئیس عدلیه ولایت غزنی روز دوشنبه، ۲۸ ذی‌القعدة، نشست هماهنگی را با شماری از مسؤولان اتحادیه صرافان در مقر این ریاست برگزار کرد.
در این نشست که شماری دیگر از مسؤولان ریاست عدلیه نیز حضور داشتند، رئیس عدلیه در سخنان خود تأکید کرد که مسؤولان اتحادیه باید فعالیت‌های ‌شان را مطابق قوانین و اصول انجام دهند، از هرگونه جعل و کارکردهای غير قانونی خود‌ داری کنند، در امور کاری خویش غفلت نکنند و گزارش‌های فعالیت‌های‌شان را با ریاست عدلیه شریک سازند.
در عین حال مسؤولان اتحادیه صرافان مشکلات و پیشنهادهای‌ شان را شریک ساخته و خواستار همکاری ریاست عدلیه شدند که ریاست عدلیه در زمینه حل مشکلات به آنان اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۵۸
Background image

برنامه آموزشی برای شماری از وکلای مدافع در ننگرهار برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنجشنبه، ۹ رمضان برنامه آموزشی یک روزه را برای وکلای مدافع این ولایت به منظور ارتقای ظرفیت آن‌ها برگزار کرد.

این برنامه در هماهنگی با محکمه استیناف. . .

BACK TO NEWS