نشست‌های هیأت‌های تخنیکی ولایات خوست و جوزجان برگزار شد

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ - ۱۳:۳۱
.

نشست‌های هیأت‌های تخنیکی ولایات خوست و جوزجان با حضور رییسان و اعضای این هیأت‌ها برگزار شد و هیأت‌های مذکور از برخی ساحات در این ولایات نیز بازدید کردند.

هیأت تخنیکی ولایت خوست، مطابق پلان بعد از نشست به ساحه دشت سیگی رفته، شهرت و مشخصات ۳۸ غاصب زمین‌های امارتی در این ساحه را اخذ کرده و جدول آن را تهیه کرد.

همچنین، بعضی مردم محل و بزرگان قومی که در این ساحه زمین‌های امارتی را به صورت غیر قانونی تصرف کرده و در آن کار راه انداخته بودند، از طرف ارگان‌های امنیتی دستگیر شده و وسایط شان به ریاست زراعت انتقال شد.

.

در همین حال، در نشست هیأت تخنیکی ولایت جوزجان در مورد اشخاصی که زمین‌های مرعی عامه را کشت می‌کردند و اکنون خواستار اجاره گیری آن شده‌اند، فیصله شد که هدایت رهبری کمیسیون مبنی بر منع کشت و زرع در این زمین‌ها به آنان اعلام شود و تعهد شان نیز گرفته شود.

در این نشست، تیم کادستر گزارش خود درباره زمین‌های غصب شده امارتی ساحه ترکمن قدوع را ارایه کرد و به اداره کادستر وظیفه سپرده شد که به رهبری رییس زراعت تحقیقات و اسناد ساحه مذکور را تکمیل کرده و گزارش دقیق آن را به هیأت ارایه کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی سه بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر امتحان رقابتی سه بست خالی رتبه چهارم و پنجم مربوط ریاست عدلیه ولایت قندهار را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۶ ربیع‌الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و با اشتراک معینان مسلکی و مالی و اداری و رؤسای مرکزی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

BACK TO NEWS