نزدیک به ۱۲ جریب زمین در ولایت پنجشیر وقفی تثبیت شد

hakeem_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۹ - ۱۵:۰
.

رییس و اعضای هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پنجشیر، روز یکشنبه، ۵ جمادی الاول به منظور هماهنگی با اداره محلی و تثبیت و تشخیص ساحات غصب شده به ولسوالی عنابه این ولایت رفته و در راستای جلوگیری از غصب زمین اقدامات عملی انجام داد.

این هیأت ابتدا با ولسوال و مسوولان محلی این ولسوالی دیدار نموده و از ایجاد هیأت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایات به آنان معلومات داد و خواهان همکاری مسوولان محلی این ولسوالی با این هیأت گردید.

بعداً هیأت تخنیکی به ساحه مرکز ولسوالی عنابه رفته و ۱۱.۸۲ جریب زمین را در این ساحه وقفی تثبیت کرده و اسکیچ نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی سه بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر امتحان رقابتی سه بست خالی رتبه چهارم و پنجم مربوط ریاست عدلیه ولایت قندهار را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۶ ربیع‌الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و با اشتراک معینان مسلکی و مالی و اداری و رؤسای مرکزی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

BACK TO NEWS