رییس عدلیه ننگرهار بر شفافیت در توزیع کمک‌ها از سوی بنیادهای خیریه تاکید کرد

barekzai_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۱ - ۱۱:۱
.

مولوی محمد رییس محمدی، رییس عدلیه ننگرهار طی نشستی با مسوولان شماری از بنیادهای خیریه فعال در این ولایت، بر شفافیت در کار بنیادهای خیریه و کمک‌رسانی به افراد مستحق تاکید کرد.

این نشست روز شنبه، ۲۷ صفرالمظفر در مقر ریاست عدلیه برگزار شد و رییس عدلیه در آن گفت که بنیادهای خیریه باید مطابق اصول و قوانین فعالیت کنند. او از مسوولان این بنیادها خواست تا گزارش‌های فعالیت‌های شان را در وقت و زمانش با ریاست عدلیه شریک سازند.

او همچنین بر تامین شفافیت در کار بنیادهای خیریه، در نظر گرفتن ارزش‌های اسلامی و افغانی، رعایت کرامت انسانی هنگام توزیع کمک‌ها و همکاری برای جلوگیری از فعالیت‌های غیر قانونی بنیادهای خیریه تاکید کرد.

رییس عدلیه ننگرهار از مسوولان بنیادهای خیریه خواست تا کارهای باقی‌مانده برای فعال کردن دوباره اتحادیه بنیادهای خیریه در این ولایت را نیز هرچه زودتر تمام کنند تا در چوکات آن کار این بنیادها هماهنگ و منسجم‌تر شود.

در این نشست مسوولان بنیادهای خیریه هم صحبت کردند و تعهد کردند که موارد فوق را عملی خواهند کرد و با ریاست عدلیه همکار خواهند بود. آنان همچنین ایجاد اتحادیه را مهم خوانده و برخی مشکلات شان را نیز با رییس عدلیه شریک ساختند که رییس عدلیه در زمینه حل آن اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۵۲
Background image

تشخیص بیش از ۲۲ جریب زمین امارتی در ولایت سمنگان

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سمنگان روز یکشنبه، ۴ ذی‌الحجة با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی، دوسیه‌ حدود بیست و دو اعشاریه پنج (۲۲.۵) جریب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۳۸
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دوشنبه، ۵ ذی‌الحجة ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۲۱
Background image

تشخیص بیش از ۶۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت بلخ

نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ روز یکشنبه، ۴ ذی‌الحجة با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست دوسیه بیش از شش صد (۶۰۰) جریب زمین در قریه چهارسای مربوط. . .

BACK TO NEWS