رییس عدلیه ننگرهار بر جلوگیری از غصب ملکیت‌های امارتی در ولسوالی خیوه تاکید کرد

waheed
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۴ - ۱۳:۹
1

مولوی فاتح‌الله فاتح، رییس عدلیه ننگرهار روز چهارشنبه، 18 صفرالمظفر همراه با هیأتی از این ریاست به ولسوالی خیوه رفته و علاوه بر دیدار با مردم و بزرگان محلی، از روند فعالیت مدیریت حقوق بازدید کرد. او در این سفر تاکید کرد که هیچ شخص و هیچ مرجع نمی‌تواند ملکیت‌های امارت اسلامی را به گونه غیر قانونی غصب کند.

1

آقای فاتح در سخنرانی‌اش در این ولسوالی گفت که کارمندان مدیریت حقوق باید به کارهای مردم به زودترین فرصت  با توجه با اصول امارت اسلامی رسیدگی کنند و نباید کار هیچ کس با مانع و مشکل روبرو گردد.

وی از زمین‌هایی که در گذشته از سوی اقوام در این ولسوالی به صورت غیر قانونی غصب شده بود نیز دیدن کرد و خطاب به مردم گفت که هیچ شخص و هیچ مرجع نمی‌تواند ملکیت‌های امارتی را به گونه غیر قانونی غصب و تصرف کند.

..

وی از مردم و متنفذین ولسوالی خیوه به خاطر این که در کنار امارت اسلامی قرار دارند و به اصول آن پابند هستند تشکر کرد. مردم و بزرگان این ولسوالی نیز با ابراز خرسندی از سخنان رییس عدلیه تعهد کردند که ملکیت‌های امارتی را به امارت اسلامی تسلیم می‌کنند و در آینده نیز به هیچ کس اجازه غصب ملکیت‌های امارتی را نمی‌دهند.

رییس عدلیه هم گفت که امارت اسلامی به سخنان و تصامیم مردم احترام قایل است و اطمینان داد که در موارد قانونی از آنان حمایت خواهد کرد.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS