ذبرگزاری نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و ریاست هماهنگی با ارگان‌های عدلی و قضایی اداره تنظیم امور زندان‌ها

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۹:۵
.

 نشست هماهنگی میان مولوی جان محمد "محمد طلحه"، رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و مولوی عبدالله حقیق، رئیس هماهنگی ارگان‌های عدلی و قضایی اداره تنظیم امور زندان‌ها روز دوشنبه، ۱۸ محرم الحرام در مقر اداره مذکور برگزار شد.
در این نشست که به منظور ایجاد هماهنگی هرچه بیشتر برگزار گردیده بود موضوعات ارایه مساعدت‌های حقوقی و چگونگی ارایه مشوره‌های حقوقی، دسترسی زندانیان به مساعدت‌های حقوقی در قضیه‌های جزایی و تطبیق برنامه‌های آگاهی‌دهی حقوقی برای زندانیان مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه در این نشست مسوولیت‌های این ریاست را توضیح داده و گفت که ریاست مذکور در قضایای جزایی برای تمام مظنونین و متهمین بی‌بضاعت و در قضایای فامیلی برای زنان و اطفال بی‌بضاعت مساعدت و مشوره حقوقی رایگان ارایه می‌کند.
در این نشست مسؤولان اداره تنظیم امور زندان‌ها از برگزاری چنین نشست‌ها و از فعالیت‌های ریاست مساعدت های حقوقی  وزارت عدلیه ابراز خرسندی نمودند و اطمینان همکاری دادند. آن‌ها افزودند که اداره مذکور در زمینه تطبیق برنامه‌های آگاهی‌دهی حقوقی و همچنین در بخش‌های دیگر همکاری لازم خواهد کرد.
ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن در سرتاسر کشور در زمینه ارایه مساعدت‌های حقوقی رایگان برای محکوم علیه یا متهم و مظنون بی بضاعت و در قضیه‌های فامیلی در بخش دفاع از حقوق زنان و اطفال، مجنی علیه و دیگر اقشار آسیب پذیر بی بضاعت فعالیت می‌نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۳:۳۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و مقام ولایت پروان برگزار شد

 مولوی جان محمد «محمد طلحه» رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش  روز دوشنبه، ۸ ربیع الاول به ولایت پروان سفر کرده و با مفتی محمد ادریس انوری، والی پروان و دیگر مسؤولان محلی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۰:۱۲
Background image

ریاست عدلیه ولایت پکتیا به منظور جمع آوری کمک به زلزله زدگان با بنیادهای خیریه و اتحادیه‌ها نشست هماهنگی برگزار کرد

 ریاست عدلیه ولایت پکتیا روز سه‌شنبه، ۹ ربیع الاول به منظور جمع آوری کمک برای خانواده های متضررین زلزله اخیر در شرق کشور با شماری از مسؤولان بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های این ولایت نشست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۲۰
Background image

۱۶ بنیاد خیریه و اتحادیه با زلزله زدگان ولایت کنر کمک کردند

 در دومین و سومین روز پس از زلزله شدید در ولایت‌های مشرقی کشور که تلفات و خسارات زیادی برجا گذاشت، ۱۰ بنیاد خیریه، ۶ اتحادیه و یک‌تعداد اشخاص خيِر در هماهنگی با ریاست‌های عدلیه کنر و. . .

BACK TO NEWS