در حدود ۵۰۰۰ جریب زمین در ولایت بادغیس مرعی عامه تشخیص و تثبیت گردید

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ - ۱۲:۴۰
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بادغیس با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار گردید و در آن در مورد قضیه تعدادی از ساکنین ولسوالی دره بوم که در مورد یک مقدار زمین للمی باهم دعوی داشتند، مورد بررسی قرار گرفت و از طرفین دعوی اسناد قانونی مطالبه شد.

در این نشست همچنان، قضیه دو تن از ساکنین چپچل ولسوالی بالا مرغاب که در مورد یک مقدار زمین للمی باهم دعوی داشتند، مورد بررسی قرار گرفت و از آنها اسناد قانونی مالکیت مطالبه گردید. آنان هیچ نوع اسناد در دست نداشتند و اعتراف نمودند که منطقه شورآبی جرببر که در حدود ۵۰۰۰ جریب زمین للمی را احتوا می‌کند، از جمله زمین های مرعی عامه می باشد.

آنان تعهد سپردند که منبعد محدوده مذکور را تحت تصرف شخصی و مالکانه خویش قرار نداده و دیگران را نیز از استفاده علوفه آن برای مواشی شان ممانعت نمی‌نمایند. در نتیجه این بررسی، ۵۰۰۰ جریب زمین مذکور بعنوان زمین مرعی عامه، تشخیص و تثبیت گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS